Kirkelige handlinger

søndag 6 juni
torsdag 24 juni

Oppdaterte bestemmelser om gravferd i Vardø Sokn 23.mars 2021

Følgende bestemmelser er administrativt bestemt av kirkevergen i Vardø i samråd med anbefalinger fra FHI og
er gjeldene fra dags dato frem til nærmere info blir gitt.Endringer med rød skrift.

• Begravelser gjennomføres fra Vardø kirke og Kiberg bedehus
• Antall deltakere er fastsatt til: Vardø kirke - maks 50 pluss medvirkende  og Kiberg bedehus maks 10 pluss medvirkende. Dette tallet kan bli justert fortløpende.
• De som deltar på arrangementet skal sitte på fast tildelt plass  (2 meters avstand - målt fra skulder til skulder ) under hele arrangementet og ikke bevege seg rundt i lokalet.
• Det er tillatt med livestreaming fra gravferdseremonier
-Listen oppbevares i 14 dager og vil deretter destrueres.
-Listen kan innenfor de 14 dager utleveres til helsemyndighetene ved behov for smitteoppsporing.

Av: Gunn Jøran Farstad   Publisert: 23.02.2021