mandag 17 mai
søndag 23 mai
søndag 6 juni
torsdag 24 juni

Trosopplring - satsing p barn og unge 0 - 18 r.

Vards lokale Trosopplringsplanen inneholder 315 timer undervisning for
alle barn og unge i alderen 0 -18 r. 60-70 av disse timene er konfiramsjonsundervisning.

Ulike tiltak prves ut i Vard menighet:
-Dpsamtaler: Det frste mtet for det nye barnet med menigheten.
-Dpsposer: Ved dpen fr fadderne en pose med tre gaver i. Disse pnes ved 1, 2 og 3 r etter dpen. Det vil bli knyttet tiltak til dette.
-Babysang: Barn mellom 0 - 36 mnd, sammen med en av foreldrene inviteres. Konseptet er for de sm som deltar, men det er ogs et sosialt felleskap for de voksne. Musikk er viktig stimuli for barna.
-Kirketreff for 3-ringer: Barna blir gjennom fortelling, sang, lek og aktivitet kjent med bibelfortellinger og med kirkerommet.
- 4 rs kirkebok: Barna inviteres til kirken oktober det ret de fyller 4 r. Tema for aktivitet og gudstjeneste er skapelsen. Barna fr lage et stot kunstverk som henges opp i kirken, og de fr ve p noen av sangene som er i boken.
-Kirketreff for 4- og 5- ringer: Barna blir tatt med p en oppdagelsesferd gjennom kirken.
-Plastelina og bibelfortellinger for 5- og 6-ringer: Bli kjent med en bibelfortelling gjennom hytlesning og film, lage figurer i palstelina fra fortellingen mens vi snakker sammen om det vi har hrt.
-Engleverksted:
Ved Mikkelsmess inviteres 7-12 ringer til engleverksted i kirken eller p menighetshuset.
Barneklubben: Er et lavterskeltilbud for deg mellom 7 og 12-ringer. Bibelfortelling, formingsaktivitet, dramatiseringer, quiz, mat og leker.
Bibelteaterverksted for 12- og 13-ringer: Vi blir kjent med en bibelfortelling gjennom hytlesning og film. Etterp dramatiseres den gjennom dukketeater eller spille rollene selv - eller gjre noe helt annet.
 -Kirkens Ndhjelp: Opplegg for 14-ringer (-de som skal bli konfirmanter neste r) Informasjon om Kirkens Ndhjelp og konfirmasjonstiden.
-Konfirmasjonsundervisning: - gjennomfres med en kombinasjon av helgesamlinger og enkelttimer. Konfirmantene inviteres srskilt til en del gudstjenester. Til lrerverket brukes konfirmantbibel i undervisningen.
--Andre tiltak som nskes utprvd: Treffpunkt for ungdom etter konfirmasjonstiden

satse p barne- og ungdomsarbeid er kanskje det viktigste arbeidet vi kan gjre i Vard menighet. For det er satse p fremtiden.