26 Juli
18:00 Gudstjeneste, Vardø kirke

Oppdaterte bestemmelser om gravferd i Vardø Sokn 18.05.2020

• Begravelser gjennomføres fra Vardø kirke, Steglnes kapell og Kiberg bedehus
• Antall deltakere er fastsatt til: Vardø kirke - maks 50 pluss ansatte, , Steglnes kapell maks 15 pluss ansatte og Kiberg bedehus maks 20 pluss ansatte. Dette tallet kan bli justert fortløpende i samråd med kommuneoverlegen.
• De som deltar i gravferden skal sitte spredt i lokalet (1 meters avstand) og ikke håndhilse eller klemme hverandre.
• Gravferden avsluttes med jordpåkastelse i inne. Familie (maks 4 eller etter avtale med gravferdsmyndigheten i Vardø) bærer kisten til graven for senking og graven lukkes.
• Resten av gravfølget kan følge med ut på kirkegården, og observere på avstand, men ikke bli med til selve graven
• Det er bestemt at livestreaming fra seremonier opphører 1.juni og vi har følgende retningslinjer:
-Listen oppbevares i 10 dager i en safe og vil deretter destrueres.
-Listen kan innenfor de 10 dager utleveres til helsemyndighetene ved behov for smitteoppsporing.

Av: Gunn Jøran Farstad   Publisert: 18.05.2020