26 Juli
16:00 Gudstjeneste, Kiberg Bedehuskapell
18:00 Gudstjeneste, Vardø kirke

Koronavirus - tiltak i Vardø menighet

Det er pr. dags dato (12.03.20) ingen i Vardø som har testet positivt på covid-19 (koronaviruset). De tiltakene vi gjør er forebyggende, og formålet er å hindre at mennesker blir smittet av viruset.

Vardø menighet vil lytte til og etterkomme de råd Folkehelseinstituttet og kommuneoverlegen gir. Disse rådene er:

1. Vask hendene ofte!
Det vil stå Antibac lett tilgjengelig i Vardø kirke og på menighetshuset, og alle våre besøkende oppfordres til å benytte Antibac etter håndvask, og ellers ved behov.

2. Hoste/nyse:
Bruk lommetørklær, evt. albuekroken, ved hosting/nysing.

3. Unngå klemmer og håndhilsing.
I stedet innfører vi i Vardø menighet hilsenen "hei".

4. Unngå større forsamlinger av mennesker.
Kommuneoverlegen har gitt råd om maks 50 mennesker samlet innendørs. Dette påvirker noen av våres aktiviteter og arrangementer. Vi håper tiltakene våre ikke vil vare så lenge!

Følgende arrangementer vil bli regulert og/eller avlyst:

• Gudstjenester: Ingen gudstjenester kan ha mer enn 50 deltakere. Vi gjennomfører vanlige gudstjenester i kirkene, men kan måtte begrense antall gjester dåpsbarn kan ha med på gudstjenesten. Av smittevernhensyn blir det ikke nattverd og kirkekaffe på gudstjenestene.  Se kalenderen for info om hvert arrangement.
  • Begravelser: Begravelser blir gjennomført, men vi kan dessverre ikke ha mer enn 20 mennesker i kirken under seremonien. Det samme vil gjelder for minnesamvære. Seremonien avsluttes med jordpåkastelse i kirken.
  • Mer informasjon vil komme etter hvert. Flere arrangementer kan bli avlyst. Følg med på nettsiden

Av: Gunn Jøran Farstad   Publisert: 12.03.2020